Tillbaka till support Konto Fakturering och uppgraderingar Starter-paketet

Starter-paketet

Välj Starter-paketet (tidigare kallat Personal-paket) för att skapa en kraftfull WordPress-webbplats eller blogg som du kan använda som ditt hem på webben. Den här guiden beskriver vad som ingår i WordPress.com Starter-paketet.

Inkluderat i Starter-paketet

Starter-paketet inkluderar WordPress-webbhotell och allt annat som ingår i gratisversionen av WordPress.com. Genom att uppgradera till det här paketet kommer din webbplats att få alla funktioner som listas nedan.

Om du bestämmer dig för att du vill ha fler funktioner i framtiden kan du uppgradera ditt befintliga paket när som helst.

Använd din domän

Med alla WordPress.com-betalpaket (månadsvisa eller årliga) kan du ange din domän som din webbplats primära adress. Utan ett betalpaket är den kostnadsfria .wordpress.com-adressen webbplatsens primära domän.

Om du har ett befintligt domännamn som du inte är redo att överföra än kan du ansluta domänen till din WordPress.com-webbplats med alla våra paket.

Gratis domän i ett år

När du köper ett årligt paket kan du registrera en ny domän gratis det första året. Detta erbjudande ingår i våra ettåriga, tvååriga och treåriga paket, men inte i våra månatliga paket.

Registrera vilken tillgänglig domän som helst med populära utökningar, inklusive .com, .net, .org och många fler. Om du redan äger det domännamn som du vill använda med din webbplats kan du överföra din domänregistrering till WordPress.com gratis med ditt årliga paket.

Efter det första året kommer din domän att förnyas till det standardregistreringspris som anges i dina Köp. Du kan också kontrollera domänpriser här.

SSL-certifikat

Ett SSL-certifikat är som en säkerhetsstämpel för din webbplats. När din webbplats har ett SSL-certifikat laddas den med https före din domän och webbläsaren visar en hänglåsikon i adressfältet som berättar för besökare att din webbplats är säker.

Vi tillhandahåller ett SSL-certifikat för alla webbplatser på WordPress.com. Vi anser att det är så viktigt att det inte kan stängas av.

Annonsfri upplevelse

Gratis webbplatser på WordPress.com visar annonser som hjälper oss att betala räkningarna. För att ta bort dessa annonser från din webbplats, köp valfritt paket så kommer inga fler annonser att visas. Läs mer om hur du slipper annonser på WordPress.com.

Ladda upp ljudklipp

Ladda upp ljudfiler såsom mp3:or till din webbplats med valfri betalpaketprenumeration. Se vår ljudguide för mer information.

Lagring

Starter-paketet erbjuder 6 GB lagringsutrymme för dina bilder, ljudfiler och dokument. Läs mer om lagring på WordPress.com.

Support via e-post

Genom att köpa ett paket får du tillgång till vårt team av supporttekniker, som finns här för att hjälpa dig att skapa och hantera din webbplats. Som Starter-paketkund kan du få åtkomst till support via e-post för att ställa frågor och få hjälp. Uppgradera till ett högre paket för att komma åt support via livechatt och support på helger.